Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 18! Mp Some

Moi! Eli tässä postauksessa kerron mielipiteeni erinlaisista someista eli sosiaalisistamediasta. Esim. Instagram ja snapchat.
Joululomakin alkaa jo tänään ja joulu aattoonkin on vain alle viikko.
Mutta mennään nyt katsomaan miun mielipiteitä!


1. INSTAGRAM
Instagramin käyttöä tai ideaa en käy tässä nyt selittämään koska oletan että kaikki tietävät mikä sovellus se on. Mutta minusta instagram on ok paikka. Tai itse löydän sieltä aina kaikkea inspiraatiota, ja tykkään myös katsella hevos kuvia siellä.
Mutta jos haluatte käydä seuraamassa minua niin minut löytää sieltä nimellä @vihavainenanna.

2. SNAPCHAT
Snapchat on minusta nykyän vähän hiljaisempi paikka, koska itse en enää kauhean paljon päivittele snappia. Mutta kyllä silti tykkään siitä sovelluksesta. Snapchatin huonoja puolia on se että kuvaa voi max katoa 10 s, joka ärsyttää jos ei kerkeä nähdä sitä. Mutta joo minusta snapchatkik on ihan kiva paikka.

3. TWITTER
Teitteriin en itse ole tällä hetkellä kirjautuneena, mutta kyllä minulla on tili siellä. Mutta siis ainakaan moni minun kavereistani ei tviittaile tai käytä twitteriä.
Sen takia en varmaan minäkään. Joten en ole oikein mitään mieltä twitteristä.

4.FACEBOOK
Facebook on vähän vanhempien ihmisten juttu nykyään. Koska nuoremmat ovat siirtyneet instagramiin ja muualle someen.
Joten facebook on vähän jäänyt. En ole itse ikinä tehnyt tiliä facebookkiin, joten en voi olla tästäkään mitään mieltä.

5. ASK.FM
En niin pidä askista, koska minusta on tyhmää että joku kysyy kysymyksen ja sinä vastaat ja kaikki saavat nähdä sen. Joten en niin pidä Askista.

6. WHATSAPP
Whatsapp on maailman paras keksintö! Koska voit jutella kavereittesi kanssa ILMAISEKSI, joko ryhmässä tai pelkästään yhden henkilön kanssa. Joten minusta whatsapp on todella, todella, todella hyvä sovellus!

7. PERISCOPE
Periscope on aika uusi juttu, joten selitän tääsä nyt miten se toimii. Eli periscope on  twitterin kehittämä sovellus, jossa voit pitää omia live lähetyksiä pelkästään valituille seuratuillesi tai koko maailmalle! Ja sitten voit katsella muiden live lähetyksiä ja "kommentoida" niihin samaan aikaan kun joku toinen kuvaa. Minusta periscope on hyvä sovellus! Oikeastaan todella hyvä sivellus!
Minun nimeni on periscopessa @nannamarii
Joten jos olette periscopessa ja haluatte katsella miun live lähetyksiä nii käykää ihmeessä seuraamassa.


Kiitos kun luit <3

- Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti