Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

perjantai 8. tammikuuta 2016

varusteiden esittely osa 1/2!

Moi, tässä postaukessa esittelen omat ratsastus varusteeni. Tästä piti tulla joulukalenterin luukku 24 mutta se nyt vähän jäi joten se on nyt sitten ehkä vähän myöhäistä, eli tämä on nyt ihan normaali postaus!
On ollut niin kova pakkane ettei koko tällä viikolla ole ollut kiviojilla käsittääkseni yhtään tuntia, koska kaikki on peruttu. Eilenkin oli aamulla -29,4 C ja päivällä n. -27 C.
Tämän postauksen kuvat eivät ole niin hyviä koska ulkona on jo pimeää ja sisällä on huono valaistus joten kuvat eivät ole mitään parhaita! (Ne on myös puhelimen kameralla otettuja vaikka siinä iha hyvä latu onkin niin silti.)  Toivottavasti tykkäät!

Ensimmäisenä tärkein eli kypärä. Tää kypärä on vanha ja vähän rikkinäinen esim. Säätö jutusta, mutta toimii vielä iha hyvin. Pitäisi kyllä kohta ostaa uusi, toivonkin sitä varmaan synttäri lahjaksi! Merkki horse comfort.
Talviratsastus haskat, näitä käytän talvella kun ei normaaleissa hanskoissa tarkene. Merkki on horse comfort.
Turvaliivi, tää on miulle vähän lyhyt, tarvii varmaan ostaa tällänenkin uus jossain vaiheessa. Merkistä en oo varma mutta jos se on toi mikä tossa lukee niin sitten SRT.
Valkoiset horse comfortin haskat( en tiiä miks ostin valkoset ku ne menee heti likaseks).
Horzen harmaat hanskat, sain ne synttäri lahjaksi viime vuonna. En oo käyttäny kun ihan muutaman kerran kun haluun köyttää näitä vasta sitten kun toiset on rikki.
Horzen ratsastuskengät jotka nekin on kohta pienet. Nääkin on ollu jo jonkin aikaa miulla ja nää on ollut ihan ok hyvät.
Tumman siniset ratsastushousut, nää on vissiin merkiltään horze. Nää on ollu ihan hyvät housut!
Ratsastus sukat, horse comfort (kai).
Ratsastus sukat, horze
Ratsastus sukat joissa on hevosia ja vähän lämpimmät pohjat joka on talvella hyvä, merkkiä en tiedä. 

Toivottavasti en unohtanu mitään mutta, tässä on tärkeimmät, en löytänyt osaa sukista, yhet toppa ratsastushousut, raippa sekä kahet normaalit ratsihousut jäi ottamatta tähän, mutta voin tehdä sitten vaikka uuden päivitetyn varusteiden esittelyn kunhan olen hankkinut uuden kypärän, chapsit ja ehkä turvaliivin ja kengät! Miulla on enimmäkseen horzen ja horse comfortin varusteita ja ne ei oo mitään hirmu kalliita ja laadukkaita mutta on miulla toiminut ihan suht hyvin. 

-janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti