Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukku 17! Kuvia

Elikkäs tässä postauksessa näyttelen jotai kuvia miun puhelimesta, eli kaikki näistä siis ei oo hevos kuvia. Miulla on tässä nyt 10 kuvaa, mutta mennää nyt kattomaan ne  ;)


1. 
Tämä kuva on otettu helsingin olympiastadionilta one directionin konselrtista. Oltiin siis viime kesänä miun kaverin Sagan kanssa katsomassa tätä kyseistä konserttia.

2.
Tämäkin kuva on viime kesältä. Eli siin einolan tallin 8 leiriltä. Kuvassa olen minä eli nanna ja einolan myräkkä "myrä".

3. 
Tämä kuva on lentokoneesta kun oltiin tulossa barcelonasta. Kuvassa äitini ja pikkuveljeni Nikke.

4. 
Tässä on marcus. marcus asui pomppivan ponin tallilla meidän mökin lähellä, kävin aina välillä ratsastamassa sillä... Mutta nyt se on kuollut...


5.
Tämä kuva on hissistä, otin tämän silloin kun olin lähdössä janitan kanssa veturiin.

6.
Tässä kuvassa oltiin kisoissa.

7. 
Tämä kuva on isokristiinan vessasta :pp

8.
Pitihän miun nyt joku ruoka kuvakii tänne saaha, mutta siis tää on helsingistä, ja oltiin syömässä sen nimisessä ravitolassa kuin Santa Fe.

9.
Tää on kanssa viime kesältä kun olin vuokraamassa junttia. Mutta nyt junttikin on myyty pois.

10.
Tää on pakko laittaa tähän loppuu..
Oltiin siis viime perjataina kaikki (janita,julia,miun pikkuveli nikke ja mie) meillä yötä, ja käytii ostamassa siis vähän mässyä nii nikke kävi juttelemaa iha jonkuu randomin kaa ja sitte ku janita otti kuvaa nikestä ja suklaapatukkalaumasta ni se tyyppi vaa tunki siihe kuvaa ;ppppp

Mutta tällästä postausta tällä kertaa!

-Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti