Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Nanna is back


Heips! Olen täällä taas! (Siis Nanna)
En ole siis vähään aikaan kirjotellut blogiin mitään..
MIKSI? 
- Ei ole ollut aiheita eikä motivaatiota, eilen vasta muistin että minulla on blogikin olemassa.
Mutta siis tässä postauksess ajattelun vähän kertoa mitä nyt tässä lähipäivinä on taphtunut ;)))

Joskus noin kuukausi sitten kävin ratsastamassa meidän mökin läheisellä tallilla. Menin Marcus nimisellä valkoisella ponilla :) Make oli todella herttainen ja kiltti mutta kentän reunoilta tykkäsi napsia aina sopivassa välissä vähän vihreää ;-)))

Sitten myö lähettiin luokkaretkelle savonlinnan urheiluopistolle tanhuvaaraan Meillä oli tosi hauskaa ja liikuntaa oli paljon;-) 

Tilattiin Janitan ja Julian kanssa tallimme hupparit ja ne tulivat viime viikolla :) otinme kaikki hupparin tummansinisen värisenä ja siis edessä lukee oma nimi ja takana "Kiviojan Ponitalli"...

Sitten kävin kavereideni kanssa katsomassa elokuvissa Aavikko kokeet-labyrintti, leffa oli ihan sika hyvä ja jäi taas todella ärsyttävään kohtaan niiku 1 osakin jäi...

Tuli myös värjättyä hiukset :pp 
Näistä tuli vähän oranssi ruskeat 
Mutta miun kaverit sanoo "noi on ihan kanelin väriset" :))))))

Eilen sitten käytiin janitan julian ja miun pikkuveljen Niken kanssa raxissa syömässä, meillä on aina tosi hauskaa kun ollaa syömässä raxissa. Käytiin myös ilalla prismassa kun nikke tarvis lenkkarit ni kävin sitten samalla vähän testailemassa mini chapseja :) mutta en ostanut mitään... Mietin vain että kuinka iso pohje minulla on jos s kokoinen chapsi ei mahdu miulle ;))))))


Tänään kun tulin koulusta kotiin niin ovella odotti kirje jossa luki "nanna" mietin että mikä kirje se voi olla??? Mutta sitten kun avasin sen niin sieltähän tuli leirikirje!
Eli oon menossa 9.10-11.10 einolan tallin viikonloppuleirille;-) laittakaa kommenttia alas jos olette tulossa :D

Kiitos kun luit <3
-Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti