Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kisat ja pitkästä aikaa postausta!

Nanna on ollut nyt lähiaikoina laiskamato näiden blogi juttujen kanssa joten "muutama" viimeinen postaus on ollut minun kirjoittamia. Mutta se ei kuitenkaan ollut tämän postauksen tarkoitus vaan tämän postauksen idea oli kertoa ratsastuskisoista jotka järjestettiin Kiviojan ponitallilla 11.9.15.
Kisattin siellä kaikki mie, Nanna ja Julia ja oli siellä tietty muitakin. Mie ratsastin Colibri nimisellä dartmoorinponilla, Nanna meni Fiona nimisellä connemaralla ja Julia ratsasti Sunshine nimisellä shetlanninponilla. Julia ratsasti ristikko luokassa ja pärjäsi tosi hyvin, 0 vp aikaa en muista mutta sijoittui toiseksi, luokassa oli 16 osallistujaa. Mie ja Nanna oltiin 40-50 luokassa. Nanna hylättiin kadesta tottelemattomuus virheestä mutta muuten Nannalla ja Fionalla meni tosi hyvin. Miulla tuli 12 vp parista pudotukasesta ja yhdestä iellosta, mutta kaikki ne oli ihan miun omia vikoja kun tein huonoja teitä. Colibri hyppäs hienosti! Ratsastuksen jälkeen hoidin Colibrin ja vieiin se Pinlan kanssa tarhaan. Hetken päästä Pihla huomasi, että Colibrille oli jäänyt letti päähän joten lähdettiin hakemaan päitsiä että saadaan pidettyä ponia kinni letin purkamisen ajan. Sillä aikaa poni oli ehtinyt tepsuttaa laitumen toiseen päähän joten gouduttiin sitten kävelemään sinne.
Huomenna sitten taas ratsastus ja saadaan kivioja hupparit jotka tilattiin, voin laittaa johonkin toiseen postaukseen kuvia niistä. Mutta tässä taisi sitten ollakin kaikki, laitan tähän vielä muutaman kuvan kisoista.  Osa kuvista on vähän huono laatuisia, koska ne on otettu puhelimella, joten pahoittelut siitä.
Kaikki hyppy kuvan muista on kameralla joten tässä o kuvia alku verkasta, Nannasta on yllä kuvia radalta.

-janita























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti