Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Joulukalenteri luukku 2! Tärkeimmät hevoset 1/2

Tässä postauksessa aattelin vähän kertoa minun eli Nannan tärkeimmistä hevosista, ja seuraavassa osassa eli osassa 2/2 janita esittelee omat tärkeät hevoset. Mutta aloitetaan nyt!

1. Pumba

Pumba oli ensimmäinen poni josta oikeasti pidin. Pumba oli vuonohevonen. En mennyt sillä kun pari kertaa mutta silti se oli yksi lemppareistani. Se asusti silloin hubertusseuran tallilla, mutta nyt asuu jossain muualla en tiedä vain missä. En tiedä Pumban oikea nimeä.

2. Tivano


Tivanokin asui hubertusseuran tallilla ja asuu edelleen siellä. Tivano on saksalainen risteytysponi. Silloin kun minä vielä ratsastin hubsilla Tivano oli todella laiska mutta silti lempi ponini sieltä. Hoidin sitä myös yhdessä vaiheessa.

3. AVR Petit filou "Lurjus" "Lurppa"

Lurppa oli tumman ruskea pieni shetlanninponi joka asusti Tervamäen tallilla vielä viime talvena. Hoidin lurppaa ja puoli ylläpidettiin sitä Janitan kanssa viime talvena. Muta lopetettiin se tietyistä syistä. Mutta Lurjus on minulle silti edelleen todella tärkeä.

4. Ein luciferus "luci"

Luciin tutustuin ensimmäisen kerran viime talvena Einolan tallin hiihtoloma leirillä.
Luci on herkkä ja ihana ratsastaa. Luci on ratsuponi säältään 146cm. Sillä ei hypätä enään korkeita iänsä vuoksi.


5. Einolan myräkkä "myrä"

Myrä asuu kanssa Einolan tallilla. Myrä on piensuomenhevonen. Myrällä menin ensimmäisen kerran viime kesänä leirillä. Myrä on ponimainen piensuomenhevonen. Pidän siitä todella paljon, en vaa tiedä miks? :p

6.ARAMARA PRIME FIONA "Fiona"

Fiona on connemara ja asuu kiviojan ponitallilla jossa käyn ratsastustunneilla. Fiona on yksi lempi poneistani tällä hetkellä. Fiona on aika laiska ja hypätessä vielä laiskempi. Jos sitä ei saa esteillä liikkeelle se hyppää kaukaa ja isosti. Fionan säkä on noin 143cm.

7. Pirttirannan Etydi "Etydi"


Etydi on todella todella todella teipas. Etydi on myös connemara kuin fionakin. Etydin säkä on vain 140cm. Yleensä en pidä reippaista poneista mutta etydissä on jotain josta pidän ja kovasti. 

8. Arska

Arskan oikeaa nimeä en tiedä mutta kumminkin. Käyn vuokraamassa arskaa kerran viikossa, joka tiistai. Arska on aika herkkä ratsastaa välillä se saattaa pelästyä vaikka talikkoa joka töröttää kentän reunalla. Mutta silti se on lempiponini näistä kaikista <3


Toivottavasti piditte tästä postauksesta, seuraavaa osaa odotellen.

-Nanna








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti