Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

maanantai 30. marraskuuta 2015

Joulukalenteri luukku 1! kuva kollaaseja

Huomasittekin jo ehkä blogin uuden talvisemman ulkoasun, ulkoasun muutos on kokonaan Nannan käsialaa. Itse en ainakaan kovin paljoa edellisestä pitänyt, se oli mielestäni vähän sekava, koska taustassa niin monia värejä. Joten kiittäkäämme Nannaa tästä uudesta ulkoasusta!
Ja haluaisin myös kiittää niitä jotka ovat liittyneet tämän blogin lukijoiksi tai muuten vaan lukevat postauksia! Lukijoita on kylläkin nyt vasta seitsemän, mutta silti kiitos!
Mutta tämän postauksen ideana oli tehdä tälläinen kuva postaus jollaisen olen tehnyt ennenkin, eli siis olen tehnyt neljän kuvan kollaasin ja sitten kuvan alla selitän mitä kuvissa tapahtuu. Voitte käydä lukemassa edellisestä samanlaisesta postauksesta(nimeltä "tallin vaihto") mistä olen saanut idean yms. tähän postaukseen.


        1. Ollaan tässä mäkkärissä Nannan, Julian ja Niken kanssa. 2. kaverini Ksenian koira Avi     ja minä 3. tässä ollaan subissa Siljan ja Ksenian kanssa 4. kun joskus noin kuukausi sitten menin Pokemonilla.
 1. käytiin kaverini Sagan kanssa hakemassa pizzaa 2. Einolan tallin leirillä vaparilla Nupulla ilman satulaa 3. ja 4. sinä päivän kun lampaat lähti takaisin sinne mistä ne ostettiin.
1. ja 2. molemmissa kuvissä kissani Töpö 3. käytiin katsomassa James Bond spectre 4. vähän huono laatuinen ja epäselvä kuva minusta ja Nannasta kerran tallilla.


Siinä oli tämä postaus, toivottavasti tykkäsitte! Voitte ehdotella joko kommenteissa tai viestillä, ne kenellä on meidän numerot, niin joulukalenteri ideoita! Haluttaisiisin vielä tähän loppuun Nannan kanssa toivottaa tsemppiä Viiville, jonka poni jouduttiin toissapäivänä lopettamaan.:(
  Kiitos kun luit!

-janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti