Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

torstai 4. helmikuuta 2016

Tärkeä info blogien erottumisesta!

Moi. Mennään nyt suoraan asiaan, ollaan siis päätetty, että halutaan tehdä omat blogit. Aluksi aateltiin että Janita pitää tämän blogin ja Nanna tekee sitten uuden, mutta sitten päädyttiin siihen, että tehdään molemmat uudet, omat blogit. Tämä blogi jatkaa silti toimintaa meidän yhteisenä blogina ihan niin kuin ennenkin mutta postauksia tulee hieman harvemmin(vähintään kerran kahdessa viikossa tai sitten useammin jos ehditään ja jaksetaan) koska meillä molemmilla on kuitenkin sitten ne omatkin blogit pyöritettävänä! Tänne tulee siis niin kuin aina ennenkin meidän yhteisiä sekä erikseen tehtyjä postauksia esim. Yhteisistä reissuista ja kaikesta muusta.
Liittykää myös meidän omien blogien lukijoiksi tästä: 
-janita&nanna

Ystävänpäivä kortti!

Moi!  Niin kuin otsikosta saattaa jo ymmärtää niin siis tässä postauksessa tehdään ystävänpäivä kortti. Liima oli loppu joten jouduin käyttämään teippiä ja siksi kortti on vähän ryppyinen. Mutta aloitetaan!

Tarvitset: kaksi paperia, ei väliä minkä väriset mutta miulla on nyt punainen ja valkoinen, teippi tai liima, sakset, kyniä/tusseja.

Taita toinen papereista kahtia. (Se kumman haluat kortin kanneksi ja kortin sisällön pohjaksi)

Sitten käännä toinenkin paperi kahtia.

Leikkaa toiseen paperiin viiltoja saksilla taitos puolelle.
Käännä suikaleet niin, että ne ovat ns. pinnalla.

Teippaa (liima ois kyllä parempi mutta miulla sitä ei nyt ollut ja siksi tuo on vähän ryppyinen) paperi johon on leikattu suikaleet toisen paperin päälle.

Teippaa (edelleen liima olisi parempi) pieniä sydämmiä pinnalla olevien suikaleiden päälle. 

Korttiin voi kirjoittaa vaikka runon tai ihan mitä vaan. 
Kanteen voi liimata vaikka tulostetun kuvan tai piirtää jotain!

Muuten unohtui sanoa, että viime viikonlopun apassionatasta tulee my day videona tänne blogiin kunhan Nanna saa sen editoitua! 

Kiitos kun luit ja toivottavasti tykkäsit!
-janita