Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

tiistai 2. helmikuuta 2016

Arskailua 2.2.16

Heips kaikki ! Kävin tänään taas moikkaamassa Arskaa ja ajattelin vähän kertoa siitä ja laitella kuvia. 


Säät on ollu tässä viikon ajat tosi liukkaat ja lunta on taas tullu, joten en päässy ratsastamaan tälläkään kertaa :( Mutta silti menin tänään miun parhaankaverin Sagan kanssa Arskan luokse. 


Ajattelin ennen tallille lähtöä että ihan hyvin pellolla pystyy menemään, mutta kun saavuimme tallille niin asia olikin vähän toisin. "Polku" jota pitkin pellollollle kävellään oli aivan peilijäässä paksun lumikerrosen alla. En edes käynyt katsomassa peltoa koska osasin jo arvata että ei ole mitään mahdollisuutta ratsastaa tänään. 


Mutta kumminkin otimme Arskan sisälle harjailimme ja kävimme vähän taluttelemassa. Mutta arska liuksasteli joka toisella askeleella joten ei kävelty kauhean pitkälle. Käytiin kumminkin katsomassa peltoa ja otettiin myös pari kuvaa. 

Sitten kunnpääsimme takaisin talliin niin harjailimme lisää ja pidimme Arskalle seuraa. Sen jälkeen päästin Arskan takaisin tarhaan ja siivosin itse karsinan ja tarhan. Sitten odottelimme Sagan kanssa että äiti tulisi hakemaan meitä ja seisoskelimme tarhassa ja leikimme ja pidimme seuraa Arskalle. 


Toivottavasti tykkäsit ! Jos miun tai Janitan postaukset kiinnostavat sinua rupea ihmeessä lukijaksi ! 

- Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti