Hevoset Unelmana

Hevoset Unelmana

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

joulukalenteri luukku 9! My day

Moi. Teen nyt kirjoittaen postauksen tästä päivästäni.

Eli ihan ensimmäisenä aamulla heräsin kello 6.45,  koulu alkoi puoli 9.
Menin äitin kyydillä kouluun ja meillä piti olla liikkaa koulun kuntosalilla mutta jostain syystä ei sitten ollutkaan joten täyttelimme jotain liikunta itsearviointeja. Loppu päivä koulussa sujui ihan normaalisti.

 Koulu loppui puoli kolme ja sitten menin Sagalle. Ehdimme olla siellä hetken kunnes lähdimme kaverimme Katan kautta urheilutalolle, oltiin siellä n. kolmesta 15 vaille viiteen.

  Kun lähdin urkilta menin ostelemaan ja katselemaan kavereille joululahjoja. Olin hetken ehtinyt jo olla siellä kunnes äiti soitti ja tuli sinne myös, kierreltiin kaupoissa ja löydettiinkin suurin osa lahjoista mitä tarvitsin kavereille.

Sitten mentiin kotiin ja ruettiin tekemään mummolle joululahjaksi ifolorista kuvakirjaa. Se oli tosi suuri homma ja siinä meni varmaan viisi tuntia. Ja kuviakin oli niin paljon, että piti lisätä sivuja.
Saatiin se homma juuri valmiiksi ja tuli vähän kiire kirjoittaa postausta.

Tässä oli minun päiväni toivottavasti ei tullut ihan tylsä postaus kun en oikeastaan mistään tilanteesta ottanut kuvia. Nanna ei ole taaskaan ehtinyt tekemään kasi luukkua mutta se tulee sitten myöhemmin Nannalta extra postauksena joku päivä niin, että tulee sitten kaksi postausta päivässä jonain päivänä.
Kiitos kun luit! Seuraavaan postaukseen!

-janita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti